torstai 8. huhtikuuta 2010

Uusi matto

Sain vihdoinkin valmiiksi Amelitalle uuden maton olohuoneeseen. Oli siinä tekemistä koko on 19x13cm ja pistoja tuli vaan 25200. Olis tähän tietysti kelvannut puolipistotkin, mutta mielestäni tulee kauniimpaa, kun tekee oikein ristipistoilla. Tuntejakin tähän kului kymmeniä. Tylsä juttu tässä värien valinnassa oli se, että toi punainen vähän värjää, vaikka on DMC. meleerattua lankaa. onneksi tätä ei tarvi pestä, tai mistä sen tietää mitä pippaloita siellä Nabucossa pidetään :)


Joskus ihmettelin sitä, kun tän kokonen matto maksoi melkein 200€, mutta jos aikoo palkoilleen päästä, niin ei se kallis olekkaan. Se on eri asia kuka on valmis maksamaan sitä summaa.

6 kommenttia:

 1. Ihana matto todella sievä ja kaunis :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 2. Kaunis matto! Selasin nukkisblogin kokonaan, miten olenkaan unohtanut tämän? Seuraavaksi siirryn takaisin Mummon kammariin ja sinnekin varmaan vakilukijaksi. Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tulit Villiviini. Toivottavasti viihdyt, vaikka tänne ei niin usein päivityksiä tulekaan.

  VastaaPoista
 4. Kaunis matto Amalia, eksyin tänne Lennun ristipistovaihtojen kautta! Pitäisiköhän minunkin tarttua omaan nukkekodin mattooni kesän kunniaksi? Hmmm...

  Noita kyselemiäsi malleja ei tosiaan taida löytyä kuin Tralalaata Violariumista, mutta jos ei ulkomailta tilaaminen luonnistu, niin kannattaa myös huuto.net tarkistaa tai kysellä joltain kanssapistelijältä apua. (Vaikka minulta ;) jos tahtoo)

  VastaaPoista